Költözünk!

Webshopunk hamarosan új helyre költözik!

Sokat gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e külön shopban árulnom a saját termékeim. Végül arra a döntésre jutottam, hogy igen. Veszem a fáradtságot, és elköltöztetem a saját készítésű babaruhákat. Sok-sok munka áll mögötte. Sok ébren töltött éjszaka, de végre elérkezett az idő, készen áll a webshop, hogy a ruhácskákat a virtuális polcokra helyezzem.

Hogy miért is döntöttem így? Elsőre butaságnak hangzik, hiszen így két webshopot kell üzemeltetnem. Eddig is jól megfértek a saját készítésű ruhácskáim az angol használtruhákkal. Viszont már többször előfordul, hogy nem volt egyértelmű a hozzám látogatóknak, hogy most melyik is a használt, és melyik az új ruha. Ha jobban belegondolok, igazuk volt! Persze számomra egyértelmű, hiszen én készítettem az oldalt.

Továbbra is lehet egy csomagban rendelni az angol rucit az én ruháimmal. Csak annyi a dolgod, hogy amikor leadod a rendelést, írj egy üzenetet a megrendeléskor a megjegyzés rovatba, hogy a másik áruházból is rendeltem. Így tudni fogom, hogy egy csomagban mehet a két rendelés.

Az új címünk: http://shop.heldin.hu/

Jó válogatást!