Együttműködés

Van itt még valami, amit eddig még nem említettem.

Van két anyuka, az egyik jómagam, Edina, a másik Krisztina. Nos, úgy hozta a sors, hogy minket több, mint 100 km választ el egymástól. Személyesen sajnos eddig még csak 2 találkánk volt, az is igen rövid. Azelőtt sosem ismertük egymást. Igazi netes kapcsolat a miénk.

Örülünk is a technika vívmányainak, hiszen így úgy tudunk együtt dolgozni, mintha egy irodában lennénk.

Bevallom, hogy eleinte nem ment könnyen, kicsit “döcögősek” voltunk, de mindent megoldottunk. Minden rendelés időben odaért, még a karácsonyi forgatagban is.

Néhány hónap alatt kialakítottuk azt a gördülékenyen működő rendszert, csapatot, együttműködést, vagy nevezzük bárminek, amivel megalkotjuk a szebbnél szebb rucikat.

Célunk, hogy  szebbé varázsolj általuk egy-egy gyönyörű pillanatot.

Legyen az születésnap, ünnep, vagy bármilyen emlékezetes esemény. Természetesen lehet csak úgy, mert annyira édes és imádni valók ezek a rucik!

Ők az Emkeszerkók.

Nem akármilyen szerkók ám ezek! Egyedi tervezésű mintával készülnek. A bodyt én készítem (Heldin), a mintákat pedig Krisztina tervezi.

Kérhetsz egy bodyt vagy pólót a csöppségnek, de terveztethetsz szettet az egész családnak: anya-, apapóló, gyermek body, vagy póló összeillően.

Egy kis ízelítő az elkészült darabokból:

 

És ha még nem tetted volna, rendelj egy 100% pamut Heldin bodyt, nem fogod megbánni! Kiválasztom a bodyt!