Rendelés a webshopban

Hogyan is működik a rendelés a webshopban?

Aki sokat rendel a neten, az tudja, hova is kell kattintani, mikor mit kell csinálni. Vannak azonban, akik még csak most kezdik, ismerkednek az internetes vásárlással.

Ezzel az írással szeretném megkönnyíteni a dolgod.

Fontos a szállítási határidő. Mi a vaterafutárt választottuk szállítónak, abból is az MPL-t. Lehet, hogy furcsán hangzik, hogy webshop létünkre vaterafutárral szállítunk. DE! Nekünk a vevő, azaz a Te kényelmed a legfontosabb.

Rengeteg előnye van ennek a szolgáltatásnak.

  • Amint feladtuk a csomagot, e-mail éresítést kapsz, hogy csomagot adtak fel számodra. Ha utánvétes, annak összege is szerepel az értesítésben.
  • Amennyiben utánvételes rendelésed munkanap déli 12 óráig leadod, másnap nálad is van a csomag. Köszönhető ez az egy napos időgarantált vaterafutárnak. Előre utalásnál ez annyit változik, hogy az utalás beérkezése után adjuk fel a csomagot.
  • A futár minden esetben felhív, hogy mikor szállítja a csomagot, ekkor meg is beszélhetsz vele egy másik időpontot, vagy akár helyszínt is!
  • Ha mégsem lennél otthon, vagy a megadott címen, még a futártól is kérheted, hogy hagyja a csomagot a postán, és Te majd bemész érte.
  • A futárnál bankkártyával is tudsz fizetni, ha úgy alakul, hogy nincs nálad éppen készpénz. Nem kell előre megadni a fizetés módját.
  • A karácsonyi időszakban sincs őrült nagy csúszás. Egyedül Pesten tapasztaltunk 1 napos csúszást, ami szerintem elenyésző.
  • Az eddigi legolcsóbb szállító cég.
  • Csomag automatába is kérheted a csomagot, akkor még sokkal kedvezőbb az ár.

A rendelés folyamata: (Tündérruha oldalon)

Igyekeztünk a kategóriákat úgy létrehozni, hogy minél egyszerűbb legyen a böngészés. Külön tettük a Heldin babaruhákat, a mintás bodykat, a fehérneműket. Ezek mind új darabok. A “használt és outlet” név alatt pedig az angol rucikat találod. Fiú, lány, babakellékek, alkalmi, karácsonyi, Disney, ill, márkás ruhák vannak külön csoportokba szedve. A fiú és lány kategóriában méret és típus szerint is tudsz válogatni. Amennyiben  a fiú vagy a lány ruha kategóriára kattintasz, lefelé görgetve megjelenik az oldalsávban egy szűrő, ahol pontosan be tudod állítani, hogy mit keresel. Kereshetsz ár, méret, típus, gyártó, minőség és mesehős szerint. Pl. megnézheted, hogy az általad választott méretben van-e nadrág.

Böngészés közben megtetszik egy ruha, kiválasztod (Minden darabot pontosan lemérünk!). Tedd a kosárba. Van lehetőséged tovább nézelődni, ill. azonnal is tudsz fizetni. Nyomd meg a “fizetés” gombot! A kosár oldalon még van lehetőséged változtatni a rendeléseden.

A termékkép alatt tudod megadni a kuponkódot, ha van.

Tudsz vásárolni vendégkéni is, ha nem szeretnél regisztrálni az oldalon. Javaslom azonban a regisztrációt, akkor pontok is gyűlnek a vásárlásaid során, amit később be tudsz váltani.

Ismét “fizetés” gomb. Itt van lehetőséged megváltoztatni a címet, ill. üzenetet írni nekünk, és megadni a postapont, vagy csomag automata címét, ha oda szeretnéd a csomagod. Fontos, hogy ebben az esetben utólag számoljuk ki a szállítási költséget! Ne ijedj meg, ha marad a régi összeg.

Ismét “fizetés” gomb. Fontos, hogy fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ismét “fizetés” gomb. Még itt is meg tudod adni a kuponkódot, ha előzőleg nem tetted volna. Válaszd ki a fizetési módot, hogy előre szeretnéd utalni, vagy utánvéttel fizetsz a futárnak. Utánvét esetén +300 ft költséggel számolj! Egyszerűen csak kattints vagy a bankkártyára (előre utalás), vagy az emberkére (készpénzzel a futárnak).

Utolsó lépésként nyomd meg a “megerősítés” gombot!

És nincs is más tenni valód. Ha utánvéttel kérted, várd a csomagot, ha utalással, utalj, és máris küldjük!

Várunk szeretettel: http://www.tunderruha.hu/