Kettő az egyben

boys-286789_1920 1

Külön, de mégis együtt. Ugyan két különböző weboldalon vagyunk jelen, mégis ezek egy nagy egységet alkotnak.

A Heldin a saját márkás/készítésű babaruhák oldala, a Tündérruha a már jól ismert angol krém használt gyerekruháké (volt). Összekapcsoltuk a kettőt, hogy egyszerűbb legyen a rendelés számodra, hiszen így egy oldalról tudod megrendelni a Heldin bodykat, és az egyéb szépséges “krém” gyerekruhákat.

Lehet, hogy már nem idegen neked ez a kifejezés, hogy krém használtruha, de azért egy pár szóban leírom, hogy nálunk mit is jelent.

Szóval, ezeket a ruhákat a nagykerek használt ruhaként árulják. Ami a valóságnak nem felel meg. Hiszen ezek a ruhák többnyire angol üzletek megmaradt darabjai, amit a következő szezonban már nem akarnak kitenni a polcaikra. Így potom pénzért megválnak tőlük, helyet adva a legújabb kollekciónak.

Nekünk ez nagyon jó, hiszen új árut kapunk, a gyártótól beszerzett ruhák árainak töredékéért. Így tudjuk mi is továbbadni az új darabokat használtruha áron. Kedves partneremnek hála, akitől beszerzem ezeket a gyönyörű darabokat, soha nincs a készletben használt darab. Nagyon nagy gonddal válogatja őket, és tényleg csak azok kerülnek hozzánk, amik a legszebbek.

És hát a tavalyi divatot tekintve, valljuk be őszintén, hogy nem vagyunk elmaradva a divattól ezekkel a darabokkal. Sőt! Nyugodtan állíthatom, hogy versenybe szállhatunk bármelyik butikkal.

Szóval, ezek a ruhák csodaszépek!  Ezt bizonyítja számtalan vásárlóm, akik sorban csodálkoznak rám, mikor betérnek az üzletbe: – Én azt hittem, hogy ez egy turi! Gyönyörűek ezek a ruhák!

Nagymamák, nagynénik válogatnak örömmel.

Te is látni és érezni fogod, ha kezedbe veszed az első megrendelt darabokat, hogy ezek csodaszép rucik.

Vigyázat függőséget okoz!

Mikor először felbontottam egy krém zsákot, akkor lettem függő. Krémfüggő. Azt gondoltam, hogy nem akarok agyonhasznált darabokat forgalmazni. Szeretném, ha a vásárlóim a legszebb darabok közül válogathatnának.

Nem akarok új ruhát sem forgalmazni méregdrágán. Hiszen sokkal örömtelibb és megnyugtatóbb a vásárlás, ha tudod, hogy nem kell vagyonokat kiadnod egy-egy szezonváltásnál  a csemeték ruháira.

Ez lett az ideális, az “arany középút” a krém minőségű használtruha.

Gyere, és böngészd kínálatunkat! Kattints a linkre! http://www.tunderruha.hu/